maanantaina

Geea kasvaa

Geea ja Matti treffailivat 11-13.7, mutta astutus onnistui vain ensimmäisenä päivänä. Kiitos Matin, joka käytti heti ensimmäisen tilaisuuden hyväkseen eikä Geea oikein ehtinyt tajuta mitä tapahtui. Geea oli Lahdessa olevassa metsässä vapaana ja Matti hihnassa, ettei nuori pari päässyt lähtemään meiltä karkuun. Tarkoitus oli kokeilla kuinka ystävyksillä synkkaa silloin kun ystäväyyden pitäisi mennä astetta pidemmälle. Molemmat selvästi tiesivät mikä on homman nimi ja todella nopeasti Matti nappasi Geean otteeseensa ja se oli siinä.
Tiistaina ja keskiviikkona hain Matin kotoa Geean kotiin, mutta toista astutusta ei tullut. Kovasti oli yritystä, mutta siinä vaiheessa, kun Matti yritti hypätä selkään, Geea ärähti ja Matti kilttinä poikana uskoi heti.
Menin Outin ja Geean mukaan ultraan, kun astutuksesta oli vajaa neljä viikkoa. En ollut nähnyt Geeaa astutuksen jälkeen ja huomasin heti, että onhan se tiineenä. Eläinlääkäri näki varmuudella neljä pentua, mutta toivotaan siellä olevan vielä pari lisää. Tulevista pennuista on ollut kivasti kiinnostusta. Geea on kärsinyt hiukan pahoinvoinnista, mutta voi muuten hyvin. Näin Geean viime torstaina, kun tiineyttä oli kestänyt reilu viisi viikkoa.
Viime perjantaina vietimme Pian luona viiden naisen kooikertapaamista. Paikalla olivat Pia, Henni, Anu, Outi ja minä. Koirista paikalla olivat Matti, Noa, Ruudolf ja Mila. Ennen kuin Outi tuli, minä olin Matin mielestä tosi kiva. Kun Outi tuli, Matti ei nähnyt juurikaan enää muita. Se istui Outin edessä ja katsoi palvovasti. Ei auttanut, vaikka yritin muistuttaa Matille, että minä se toimin hovikuskina kun kävimme tapaamassa ihanaa Geeaa :). Oli tosi kiva viettää aikaa ystävien kanssa ja yllättäen aika paljon juteltiin koirista.
Edellisenä viikonloppuna kisasin Lohjalla agilityä Keiran ja Julian kanssa. Tuloksilla ei voida juhlia, mutta Julia suoriutui hyvin 45 sentin hypyistä ja uskalsi irrota väärälle esteelle hyvällä vauhdilla. Suvi kisasi Maggien kanssa ja olivatkin hienosti hyppyradalla kolmansia. Onnea vielä! Maggie jopa malttoi tulla moikkaamaan minua, vaikka olikin agilityn lumoissa.
Anne kisasi Riannan ja Peterin kanssa. Peterille hienosti pitkän kisatauon jälkeen nolla.
Ajoin sitten asuntoautolla Turkuun ja Anne löysi autolle hyvän paikan läheltä Turun asuntoaan. Peter oli niin ihana kuin aina on eli viihtyi hyvin lähelläni. Illalla kävimme syömässä ihanat ruuat intialaisessa ravintolassa ja kävimme parilla jokivarren ravintoloissa. Sunnuntaina teimme citylenkin kaikkien viiden koiran kanssa, sillä olihan Milakin tietysti mukana.
Kävin moikkaamassa äitiäni ja sitten ajelin Lietoon Sini-Tuulian ja Mikon luokse. Mari tuli sinne myös Lennin ja Luckyn kanssa.
Saimme samaan kuvaan neljä polvea eli Keira, joka on Julian äiti sekä Julia, joka on Lennin ja Nitan äiti. Lisäksi kuvassa ovat Nitan Lucky ja Sisu -lapset.
kuva: Mikko Laaksonen

Keira innostui vikittelemään Lenniä ja yllättäen Mila leikki pentujen kanssa. Sisua vähän hirvitti, mutta Luckyn kanssa saivat kunnon leikit aikaiseksi. Pikkupojat ovat kasvamassa komeiksi miehiksi. Nita ja Lenni muistivat kasvattajan ja sain läheisyyttä.
Anne



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti